CrossFit Outdoor


Bringing Bootcamp Back! CrossFit Purmerend begon ooit als een bootcamp groep waarin we de vele aspecten van CrossFit gebruikten voor een leuke en uitdagende buitenlucht training. Tijdens deze laagdrempelige lessen zal er gericht getraind worden op conditie en spieruithoudingsvermogen op een leuke speelse manier.

De lessen zijn uitermate geschikt voor beginners of leden die een kleiner bestedingsbudget hebben. De lessen worden gegeven in een kleine groep, van maximaal 14, met als locatie het ‘Leeghwaterpark’. Zorg ervoor dat je gekleed bent voor de elementen en klaar bent om op een uitdagende manier in de buitenlucht je fitness te verbeteren.

Rittenkaart en Abonnement

Het is mogelijk om per losse les te betalen, een 10-rittenkaart te nemen of een 2x Per Week Abonnement. De CF Outdoor lessen zijn uitermate geschikt als je budget iets te klein is voor CrossFit maar toch de begeleiding, kennis, ervaring en specialisatie wilt die onze coaches te bieden hebben. Mocht de les niet doorgaan door de elementen dan wordt de rit natuurlijk terug geboekt naar je account voor de volgende keer!

Hiervoor zijn de volgende opties beschikbaar:


* Ook 1 les in de week in te wisselen bij de CrossFit 101 lessen bij CrossFit Purmerend