Fysiotherapie Kamphuis&Hof

Een blessure..! Ken je dat, ben je net zo lekker aan het sporten en goed bezig met je voeding… Raak je geblesseerd. Fysiotherapie Kamphuis&Hof snapt dat je zo snel mogelijk weer aan de gang wil in de CrossFit box of in ieder geval zo snel mogelijk weer je dagelijkse bezigheden op wilt pakken. Daarom kun je bij ons snel terecht voor advies of behandeling. Wij proberen je schema indien nodig zo snel mogelijk op een actieve wijze aan te passen. Ook is het moglijk per mail of app snel kort advies te krijgen.

De praktijk bestaat nu bijna 10 jaar en bestaat inmiddels uit 3 locaties en 6 gespecialiseerde collega’s. Al onze therapeuten staan voor kwaliteit en zullen je zo snel mogelijk helpen op de manier die het beste is voor jou. Fysiotherapie Kamphuis&Hof is geen praktijk die eindeloos blijft doorbehandelen, maar maakt gebruik van haar netwerk wanneer zij denkt dat jij meer baat hebt bij andere behandelmethodes dan fysiotherapie. Bij CrossFit Purmerend behandelen we met name de sportgerelateerde klachten. Onze fysiotherapeut heeft hiervoor ook specifieke scholing gevolgd en ervaring opgedaan. Uiteraard heeft de praktijk contracten met alle zorgverzekeraars, wat betekent dat je de behandelingen vergoed krijgt als je een aanvullende verzekering hebt.

Via CrossFit Purmerend biedt Fysiotherapie Kamphuis&Hof ook een Fysiotherapie Screening aan. Door middel van deze 15-20min durende sessie zal u individueel doorgelicht worden door Fysiotherapeut Robin van Eis. Aan het eind van deze screening zal een rapport opgesteld worden met advies voor de trainers van CrossFit Purmerend. Met behulp van dit rapport kan u nog effectiever aan hun niveau van fitheid werken. Als u een beginnend CrossFitter bent en wilt starten met CrossFit 101 kunt u ervoor kiezen om CrossFit 101 & Fysiotherapie Screening in 1 pakket te nemen. Als u al meer ervaring heeft met CrossFit kunt u kiezen voor de aparte link voor enkel de Fysiotherapie Screening. Na het afronden van u aankoop kunt u via een afspraak maken via info@fysiotherapiekamphuis.nl of 06-57225375.

Ook mensen die geen lid zijn van het CrossFit Purmerend zijn natuurlijk welkom. Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing, dus lekker laagdrempelig. We werken intensief samen met de trainers van Crossfit Purmerend, zodat we een kort lijntje hebben. U kunt een afspraak maken via het contact formulier op deze pagina, de mail info@fysiotherapiekamphuis.nl of via ons telefoonnummer 0299-870292 / 06-12861828. Onze collega Robin van Eis is bij CrossFit Purmerend aanwezig op de maandag en donderdag, andere dagen en tijden in overleg.

Welkom bij Fysiotherapie Kamphuis&Hof


Fysiotherapie Kamphuis Logo

Uw naam *

Uw e-mail *

Onderwerp

Uw bericht