Beginnen met CrossFit

Wil je beginnen met CrossFit bij CrossFit Purmerend? Dan kan je nu lid worden en beginnen met CrossFit 101! Dit vereist echter nog wel een korte uitleg. CrossFit Purmerend werkt namelijk, zoals je op deze pagina kan zien, met de WOD App. Een Online betalingsysteem, waarmee leden zich ook kunnen inschrijven voor de lessen. Via het WOD App venster op deze pagina kan je heel simpel een account aanmaken waardoor je automatisch gekoppeld bent aan CrossFit Purmerend.

Let op: je hebt dan nog geen abonnement.

Een account maak je aan door de volgende stappen te volgen:
– Klik op: “Ik ben een CrossFit atleet”
– Klik op: “Aanmelden”
– Vul je persoonlijke gegevens in.
– Klik nogmaals op: “Aanmelden”

Je hebt nu een WOD App account dat gekoppeld is aan CrossFit Purmerend! De WOD App is te downloaden voor jouw mobiele telefoon zodat je alle info altijd bij de hand hebt!

CrossFit 101

Wij vragen alle nieuwe leden om eerst ons CrossFit 101 programma te doorlopen voordat je aan de reguliere lessen begint. Tijdens CrossFit 101 krijg je eerst 2 Personal Trainingen. Tijdens de eerste Personal Training wordt er ook een Fitheidstest afgenomen om te kijken waar je momenteel staat. Tevens neemt de Fysiotherapeut Robin van Eis contact met je op voor het inplannen van een fysiotherapeutische screening. Zo weet je zeker dat je optimaal in staat bent om aan de gang te gaan met CrossFit. Je krijgt een klein pakketje met alle benodigdheden om te beginnen aan deze toffe sport. Daarna word in 8-lessen de basis van CrossFit aangeleerd. De kosten van dit programma bedragen éénmalig €149,⁹⁵ en is te koop via de WOD App en onderstaande button.


De CrossFit 101 groepslessen worden aangeboden op dinsdag 19:00-20:00 en op zaterdag 10:30-11:30. Wees er dus snel bij, het is mogelijk om je 2 weken voor iedere les in te schrijven. Zodra een les vol is met 12 personen is het mogelijk om in te schrijven op een wachtlijst. Tot 2 uur van tevoren is afmelden mogelijk en daarna zal er een rit afgeschreven worden.

CrossFit 101 wordt ook aangeboden door middel van 8 Personal Training Sessies. Voor €45,- per sessie wordt er in een 1 op 1 setting gewerkt aan alle technieken en know hows over CrossFit.

Ook kan je ervoor kiezen om CrossFit 101 samen met een vriend of vriendin door middel van 8 Personal Training Sessies te volgen. Deze duo-trainingen kosten €35,- per persoon!

crossfit-purmerend-101