Ziesemer Sport & Prestatie Psychologie

Logo ZSPP

Sport bestaat uit 4 aspecten die van belang zijn om een prestatie te kunnen leveren. Deze aspecten vallen voornamelijk onder de kopjes: Techniek, Tactiek, Fysiek en Mentaal. Als sportpsycholoog richt Kay Ziesemer zich op het verbeteren van de mentale vaardigheden die kunnen bijdragen aan het leveren van een prestatie. Dit kan invloed hebben op prestatie van een sport maar ook andere situaties waarbij onder druk een prestatie geleverd moet worden.

Een sportpsycholoog kan helpen bij bijvoorbeeld de begeleiding in het stellen en behalen van doelen voor iemand die worstelt met overgewicht, maar ook kan een top-atleet profiteren van de begeleiding van een sportpsychologie door het training in mentale vaardigheden zoals het presteren onder druk en de mogelijkheid tot het visualiseren van een moeilijke wedstrijdsituatie.

Neem eens een kijkje op de website en neem contact op als je interesse hebt in een vrijblijvend intake-gesprek naar wat mijn begeleiding als sportpsycholoog voor jou kan betekenen. Heb je andere vragen over Ziesemer Sport & Prestatie Psychologie? Wees dan niet bang om contact op te nemen!

Contact