Voedingsbegeleiding

Fit wordt je niet alleen door 3-4 keer per week te komen trainen onder de juiste begeleiding. Voeding speelt ook een enorm grote rol om jou optimale niveau van fitheid te bereiken. Voeding speelt dan ook niet alleen rol om een mooie sixpack te creëren maar ook verbetert het de weerstand tegen bepaalde ziektes. Als je gezond en gevarieerd eet zonder hoge pieken in je glucoseniveau heb je bijvoorbeeld verminderd kans om diabetes later in je leven te ontwikkelen. Of wist je bijvoorbeeld dat het eten van voldoende broccoli kan helpen tegen spierpijn!

Om de kennis en gezonde voedingsleefstijl bij de leden van CrossFit Purmerend te bevorderen kan ieder lid met een geldig abonnement gebruikmaken van voedingsbegeleiding. De begeleiding is onderdeel van ieder abonnement en kan onbeperkt worden gebruikt. Bij de voedingsbegeleiding kijkt Helen naar verbeterpunten en mogelijke knelpunten die jou met betrekking tot voeding in de weg staan. Je kan dus een keertje langskomen voor een paar extra tips over hoe je het beste je voeding voor een training of wedstrijd kan optimaliseren maar ook voor mogelijkheden om die extra kilo’s door middel van optimaal te eten kwijt te raken bij een langer begeleidingstraject.

Samen kijken jullie naar het doel wat je wilt bereiken, je huidige voedingspatroon, waar verbeterpunten liggen en hoe je het liefst begeleidt wilt worden daarin. Vanaf 31 oktober is Helen alleen nog op maandag in de box voor de voedingsbegeleiding. Helen wil graag iedereen blijven helpen met voedingsadviezen. Wil je jouw vetmeting, voedingsadvies, etc. graag in de box? Dan kan je op maandag van 18.00 tot 20.00 een afspraak maken. Als dat niet lukt ben je van harte welkom bij Strong n Healthy. Je kan Helen dan bellen op 0299-431568 voor een afspraak op een moment dat je wel schikt.

Contact

Stong 'N Healthy Logo